L’hivern s’acosta, i amb ell, les baixes temperatures que ens porten a augmentar l’ús de calefacció a casa nostra. No obstant això, això també es pot traduir en un augment significatiu en les factures d’energia. A VIUHI t’oferim alguns consells clau per invertir a casa teva de manera intel·ligent i evitar el malbaratament d’energia durant la temporada hivernal. 

L'hivern s'acosta, i amb ell, les baixes temperatures que ens porten a augmentar l'ús de calefacció a casa nostra.
  1. Pensa fer una inversió a llarg termini instal·lant un sistema d’aïllament eficient. Un bon aïllament en finestres i portes pot marcar la diferència, mantenint la calor dins de casa teva i reduint la necessitat d’un ús constant de calefacció. A més, assegura’t que la teva llar estigui ben segellada per evitar corrents d’aire indesitjats. 
  2. Optar per electrodomèstics i sistemes de calefacció eficients energèticament també pot ser una inversió intel·ligent. Els models moderns solen consumir menys energia, cosa que es tradueix en estalvis significatius a llarg termini. Així mateix, considera la possibilitat d’instal·lar termòstats programables per mantenir una temperatura constant quan ets a casa i reduir-la quan no ho ets, maximitzant l’eficiència energètic
  3. Aprofitar al màxim la llum natural: obre cortines i persianes durant el dia per deixar entrar la llum del sol i escalfar naturalment la teva llar i apaga els llums i dispositius electrònics quan no els estiguis utilitzant, ja que això no només redueix el consum d’energia, sinó que també disminueix la càrrega tèrmica a l’interior. 
  4. Inverteix en un manteniment regular del teu sistema de calefacció, ja que un equip net i ben mantingut funciona de manera més eficient, fet que es tradueix en un consum d’energia més baix.

Invertir a casa teva durant l’hivern no només implica una despesa, sinó també una estratègia intel·ligent per evitar el malbaratament d’energia. En implementar aquests suggeriments, no només estaràs estalviant diners a llarg termini, sinó també contribuint a la sostenibilitat i comoditat de casa teva. A VIUHI, estem compromesos amb ajudar-te a prendre decisions intel·ligents per a la teva propietat, i aquestes inversions hivernals són una manera efectiva d’aconseguir-ho.