El món del disseny d’interiors està en evolució constant, i l’any 2024 no n’és l’excepció. Les tendències per a la decoració aquest any prometen portar la creativitat i l’elegància a un nivell completament nou. A VIUHI entenem la importància d’una llar que no només sigui funcional, sinó també estèticament atractiva, per això us mostrem algunes tendències d’inspiració per a la decoració que marcaran el to el 2024.

La natura a l’interior

La connexió amb la natura ha esdevingut una prioritat en el disseny d’interiors. El 2024 veurem un augment en l’ús de materials sostenibles, colors inspirats en la natura i elements orgànics. Incorporar plantes d’interior, mobles de fusta i paletes de colors terrosos serà clau per aconseguir un ambient relaxant i harmoniós.

Minimalisme funcional

El minimalisme continua sent una tendència dominant, però el 2024 es combina amb la funcionalitat. Els espais nets i clars es barrejaran amb mobles i accessoris que compleixen una funció específica. La idea és crear un ambient estèticament agradable sense sacrificar-ne la practicitat.

Colors atrevits i nous neutres

Adéu als tons neutres clàssics, aquest 2024, s’emportarà el color mel o el talp i els colors intensos com el verd jade o el blau intens s’apoderaran dels interiors. Donant pas a combinacions inesperades, la paleta de colors farà un gir audaç.

Tecnologia subtilment integrada

Amb la tecnologia exercint un paper fonamental a les nostres vides, la integració de dispositius intel·ligents en el disseny d’interiors és inevitable. Des de sistemes d’il·luminació fins a termòstats i electrodomèstics, la llar del futur es dissenyarà pensant en la connectivitat i l’eficiència.

Art personalitzat

En lloc de comprar art genèric, la tendència el 2024 és optar per obres personalitzades que reflecteixin la identitat del propietari. Des de murals pintats a mà fins a fotografies personalitzades, l’art esdevé una extensió de l’estil de vida dels qui habiten la casa.

A VIUHI comprenem que una llar ben dissenyada no només és atractiva visualment, sinó que també crea un ambient acollidor i funcional. Estigues al corrent d’aquestes tendències de decoració el 2024 per assegurar-te que la teva llar estigui a l’avantguarda de l’estil i l’elegància.

Descobreix les últimes novetats en propietats de nova construcció que compleixen amb aquesta visió.