Quan ens embarquem a la renovació d’una llar, és essencial tenir un pla de contingència sòlid per fer front a possibles contratemps. A VIUHI entenem la importància de preparar-se per a allò inesperat. i per això, presentem una guia pràctica per a un pla de contingència en reformes de la llar que us ajudarà a mantenir el control i la tranquil·litat durant tot el procés.

Pressupost realista

Abans de començar qualsevol projecte de reforma, estableix un pressupost realista que inclogui un marge addicional del 10-15% per a imprevistos, així tindràs la flexibilitat financera necessària en el cas que sorgeixin costos addicionals durant l’execució del projecte.

Investigació exhaustiva

Abans de contractar professionals o comprar materials, realitza una investigació exhaustiva i procura seleccionar contractistes de confiança i amb bones referències. Investiga sobre els materials que utilitzaràs i les seves possibles alternatives, la informació sòlida serà la teva millor aliada en cas de canvis imprevistos.

Cronograma flexible

Tot i que és essencial tenir un cronograma detallat, també ha de ser flexible. Els retards són inevitables en qualsevol projecte de construcció o renovació, per tant, planifica intervals addicionals al teu cronograma per adaptar-te a imprevistos com a retards en el lliurament de materials o condicions climàtiques adverses.

Comunicació oberta

Estableix línies de comunicació clares amb el teu equip de treball, amb reunions regulars per discutir el progrés i abordar qualsevol problema de manera proactiva. Una comunicació oberta facilitarà la resolució ràpida de problemes i minimitzarà la possibilitat de malentesos.

Magatzem de materials

Anticipant-te a possibles retards en el lliurament de materials, estableix un magatzem local per emmagatzemar els elements essencials del projecte, així es garantirà que el treball pugui continuar sense interrupcions significatives, fins i tot si hi ha demores en el lliurament de materials.

Segur de construcció

El més convenient és sol·licitar una assegurança de construcció adequada que cobreixi possibles danys o pèrdues durant el procés de reforma, de manera que tinguis una xarxa de seguretat financera en cas d’accidents, incendis o altres imprevistos.

Pla de respatller

Finalment, compta amb un pla de suport en cas que el projecte no vagi segons allò planejat, com la possibilitat d’allotjar-te temporalment en un altre lloc o tenir un lloc designat per emmagatzemar pertinences importants.

Al seguir aquesta guia pràctica, podràs navegar amb confiança per les corbes i revolts del teu viatge de renovació del teu hogar. No obstant això, si et trobes amb ganes d’emprendre l’apassionant aventura de transformar la teva llar o fins i tot construir-la des de zero, deixa’ns ser el teu soci de confiança. A VIUHI, estem especialitzats en fer realitat els somnis. Explora els nostres serveis de renovació o posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació. La teva llar de somni està a només un pas de distància. Fem-la realitat junts!