Un dels assumptes més importants en les transaccions de compravenda és la resolució de qüestions pel que fa a l’impost de successions, un tema que pot ser complex i generar preocupacions, per això, a VIUHI t’oferim informació valuosa per ajudar-te a navegar per aquest procés de manera efectiva.

Quan es tracta de comprar o vendre una propietat, és essencial comprendre com afecten els impostos de successions la transacció. L’impost de successions és un tribut que grava la transmissió de béns i drets a causa de la mort i en el context immobiliari pot tenir un impacte significatiu en les transaccions de compravenda, especialment si la propietat ha estat heretada.

Un dels primers passos per resoldre aquestes qüestions és obtenir una valoració precisa de la propietat. A VIUHI treballem amb experts en valoració que et poden ajudar a determinar el valor real de la propietat, la qual cosa és crucial per calcular correctament els impostos de successions. Un valor immobiliari precís és fonamental per evitar problemes futurs i garantir una transacció sense complicacions.

A més, és essencial conèixer les exempcions i deduccions disponibles. Depenent de la relació amb el difunt i les circumstàncies específiques, és possible que hi hagi exempcions fiscals que puguin reduir la càrrega impositiva. El nostre equip a Viuhi està capacitat per assessorar-te sobre les exempcions aplicables a la teva situació particular i assegurar-se que aprofitis totes les oportunitats per minimitzar els impostos de successions.

La planificació curosa és clau en aquests casos. Abans d’embarcar-te en una transacció de compravenda, us recomanem que consulteu amb un assessor fiscal especialitzat. A VIUHI comptem amb una xarxa de professionals que et poden proporcionar orientació personalitzada i ajudar-te a dissenyar una estratègia que optimitzi la teva situació fiscal.

Resoldre qüestions sobre l’impost de successions en transaccions de compravenda requereix coneixement i experiència. A VIUHI facilitem aquest procés als nostres clients, brindant assessorament expert i solucions personalitzades.

Segueix-nos a Instagram per a més consells i actualitzacions de propietats.