VENDRE AMB NOSALTRES

La majoria de vegades, la venda d’una casa implica, a més d’un procés de gestió professional de màrqueting, administratiu i de negociació, deixar enrere molts records i experiències viscudes. Cada casa té una història i per això ens agrada que el procés es faci amb la delicadesa i empatia que es mereix. Volem ser per a tu, l’equip de confiança que et proporcioni total seguretat i garantia de principi a fi. 

Disposem d’una gran cartera de clients i col·laboradors esperant veure i descobrir casa teva. Nosaltres ens encarregarem de tot per tu. Fes-ho fàcil, fes-ho bé.. VIUHI. 

El nostre objectiu és més que construir una relació professional, és crear vincles de confiança que perdurin en el temps, acompanyant i recolzant a les persones en totes les etapes d’aquest procés tant important

LLOGUER AMB NOSALTRES

Llogar un immoble no és una cosa senzilla. Quan pensem en llogar casa nostra es plantegen un munt de dubtes: Què necessito per llogar casa meva? Quins són els meus deures i responsabilitats? A quin preu puc llogar-la? Com puc trobar al millor inquilí?

Per tot això, el millor és que confiïs en nosaltres i la nostra experiència, i deixis que ens encarreguem de tot el procés del lloguer de casa teva, fins la teva decisió final. Perquè el nostre objectiu principal és que tu no t’hagis de preocupar de res i puguis estar tranquil i segur en tot moment. Fes-ho fàcil, fes-ho bé.. VIUHI.

SERVEIS VIUHI

Som experts en el sector i sabem perfectament que per aconseguir VENDRE o LLOGAR el teu immoble en temps rècord, és necessari posar tots els nostres coneixements i serveis a la teva disposició

Des de VIUHI oferim el servei de Home Staging, perquè la nostra experiència ens ha demostrat, que si decores amb estil i prepares fins l’últim detall de casa teva abans de posar-la en venda o en lloguer, aconseguiràs que se’n enamorin només entrant per la porta. I quan això passa, la possibilitat de trobar interessats en quedar-s’hi a viure augmenta considerablement, fent que s’aconsegueixi vendre o llogar en temps rècord, o rebre ofertes de compra més altes.

Aquest servei que us presentem, està pensat i creat per tots aquells immobles que necessiten més que una bona presentació a nivell decoratiu. El mètode ReVIU consisteix en fer un estudi de necessitats bàsiques de l’immoble, per tal de definir, valorar i executar la intervenció optima a realitzar, per tal d’aconseguir el màxim rendiment de la renta del lloguer o de la venda del mateix. En resum, amb aquest mètode ens encarreguem de millorar el teu immoble en tot el que realment sigui necessari perquè destaqui com mai i tothom s’hi vulgui quedar a viure. 

Per tots els que poseu els vostres immobles en venda o lloguer amb nosaltres, oferim i recomanem utilitzar aquest servei de revisió tècnica d’estat de la finca, per tal de conèixer l’estat real de casa vostra i descartar així possibles sorpreses que poguéssiu ignorar, i poder tenir la tranquil·litat i seguretat d’efectuar la venda o lloguer de casa vostra sense incidències. 

Per la venda o lloguer d’un immoble, és necessari i obligatori tenir una sèrie de certificats, que valoren i donen informació tècnica i específica de l’habitatge. Perquè no t’hagis de preocupar per res, des de VIUHI oferim el servei de gestió i tramitació de tots aquests certificats. Deixa-ho a les nostres mans! 

En la venda d’un immoble és prioritat indispensable per nosaltres, garantir el màxim compromís per i amb els propietaris, i sens dubte, amb la nostra voluntat de vendre l’immoble com objectiu nº1. Des de VIUHI gestionem l’exclusiva de la venda del teu immoble en equip i sense posar barreres. Col·laborant amb moltíssims agents i agències de diferents zones i de la nostra confiança, o amb qualsevol altra que ens pugui aportar un client comprador. No ens posem límits, ni frenem cap oportunitat de venda del teu immoble. Tots formem VIUHI.