Una agència immobiliària familiar i propera

Quan vaig decidir embarcar-me en el món immobiliari, no vaig dubtar en que els valors amb els que vaig créixer serien els pilars sobre els quals construir la meva passió pel sector immobiliari. L’esforç i dedicació, la personalitat i empatia, i sobre tot, les ganes de canviar el sector, són les principals característiques i els fonaments de la filosofia de VIUHI. Ens basem en donar la màxima importància a les persones.

En plena era digital, el món necessita cada cop més humanitat i una mà propera que ajudi a les persones en el moment de donar un dels passos més importants de les seves vides.
La nostra missió és fer arribar a cada persona el que necessita i, per això, intentem conèixer al detall als nostres clients, les seves motivacions i estil de vida. Ens agrada posar-nos a la pell de cada persona i fer que els processos siguin personalitzats, posant tota la nostra dedicació per trobar allò que cadascú necessita.
“Escoltar-te és essencial per projectar un camí on, junts i en confiança, construirem les teves il·lusions i les farem possibles.”
· LA CASA QUE VOLS COMENÇA AQUÍ ·
VIUHI_Gracia

Adrià París

API Col·legiat · Postgrau en Economia Immobiliària · Tècnic superior en desenvolupament i aplicació de projectes de construcció.